donderdag 18 februari 2010

Veranderingen Fiedelientje


Zoals al in eerdere berichtjes te lezen was, ben ik druk bezig met het veranderen van de webshop en daar hoort ook de banner, logo en webshop bij. De webshop kan op dit moment nog niet aangepast worden, wegens tijdgebrek van mijn mannetje. Aangezien ik veel ga werken met natuurlijke materialen en kleuren in combinatie met leuke accenten en ruitjesstoffen, heb ik hier mijn nieuwe stijl een beetje op aangepast. Dit past dan ook veel beter bij mij. Ha, ha, pas nog een heel andere banner gemaakt, maar dat was nog voordat ik besloten had om afstand te doen van de artikelen van de leveranciers. Echt helemaal anders nu en hoop dat de nieuwe stijl in de smaak zal vallen. Nee...niet standaard, maar met een heel eigen uitstraling. En mijn oudste dochter, tja...die is nu dus omgedoopt tot Fiedelientje-model. Alhoewel dit wel een heel oude foto is. Maar goed, al met al, de oude uitstraling vond ik niet meer passen bij mijn nieuwe artikelen.
xXx Fiedelientje

3 opmerkingen:

 1. Wat is het model Fiedelientje toch een schatje!
  En je blog ziet er wwanzinnig uit!
  Ben benieuwd naar je vernieuwde shopje!

  Marijkexx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je leuke berichtje met tips voor het kraambezoek! Ik ga de tip van de chocoladeflikken zeker onthouden! Wat een prachtige kinders heb je, een mooi drietal. Hier zijn we inderdaad nog in afwachting (tot eind april), ik ben zo benieuwd hoe het straks zal zijn... Knap zeg, dat je nog tijd hebt voor je blog en het maken van al die mooie artikelen!Echt super, ik ga met veel plezier je 'nieuwe' blog volgen..je hebt in ieder geval een goed begin gemaakt met zo'n mooi supermodelletje Fiedelientje!
  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke foto, spannend allemaal! Las zo net even je berichtje, klopt kreeg een vermissing door van Marloes een 13 jarige op mijn twitter! Gistermiddag is ze gelukkig door de politie gevonden :) vandaar dat de link eraf is!

  Dank je voor je aandacht hiervoor, liefs bellavien.

  BeantwoordenVerwijderen