woensdag 16 februari 2011

Geweldige ruil met SIEM!!!

Een tijdje geleden zag ik een berichtje op Hyves van Siem en zo.
Ze liet 2 geweldige schilderijtjes zien die ze wilde ruilen. Ik was meteen helemaal enthousiast en heb haar laten weten dat ik de ruil wel zag zitten. Heel erg leuk dus om te horen dat ik uitgeloot was, want zag haar schilderijen altijd bij Kids Factory hangen in Breda en was toen al helemaal verliefd!

Het bovenstaande schilderijtje heb ik inmiddels van haar ontvangen en staat te pronken op de kamer van Lana. Ze heeft er zelfs de naam bij gezet en aangezien Lana een blond meisje is met blauw oogjes en een poppenmoedertje dat de hele dag "baby" roept, past dit schilderijtje helemaal bij haar! Het staat op dit moment nog op de steigehouten plank, waar het geweldig staat, maar wil het nog tegen de wand hangen bij haar bedje. Ik vind het namelijk te leuk om het op de huidige plek te laten staan tussen de andere accesoires... nee, deze verdient absoluut een speciaal plekje!!!
De foto volgt nog, zodra hij is opgehangen.

En zoals jullie kunnen zien... het pakje was ook nog eens een groot feest om open te maken! Geweldig mooi ingepakt en met een heel erg mooi gehaakt hart dat ook een speciaal plekje heeft gekregen in de hal aan een foto-hart.

SIEM... BEDANKT!!!

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Je site is ook erg mooi geworden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is toch het leuke van ruilen?! Dat je er alletwee helemaal blij van wordt.
  Ik kan niet wachten tot de was weer buiten gedroogd kan worden, dan kunnen de knijpers buiten in het zicht hangen in jouw kado. Nu nog even mijn kwasten erin.

  De sleutelhanger is als Valentijnskadootje gegaan naar het vriendinnetje van mijn zoon. Zij loopt nu te pronken met het allermooiste keycord van de hele school. Hij wilde haar dit zó graag geven, dat ik geen nee kon zeggen...

  Misschien kun je voor hem een stoere jongensversie maken? Sterretjesstof, beestje eraan....Kan dat?

  Ik maak binnenkort ook nog een logje over de ruil.

  Groetjes Siem

  BeantwoordenVerwijderen