zondag 23 mei 2010

Werk in uitvoering!!!

Voor een winkel in Mierlo ben ik hard aan het werk met de tasjes die in de winkel komen. Ik vind ze erg leuk worden, dus bijna zonde om er weer afstand van te doen. Bovenstaand tasje is een van de tasjes voor de winkel en komt binnenkort ook in mijn eigen webshop. Dit is èèn van mijn favorieten! Hij is nog niet klaar en de binnenvoering zit nog niet vast, maar even dus een voorproefje! En... tegenwoordig met verstelbare band.
Na een paar vragen of het tasje ook geschikt is voor volwassenen, nu dus de lengte van de band aangepast waardoor hij geschikt is voor kinderen en hippe moeders.

Gister in de stoffenwinkel kwam ik mijn lieve vriendinnetje van ZZIPP tegen. Wat is dat toch gezellig als je dezelfde interesse hebt. We raken dan niet uitgepraat en vragen elkaars mening over de leuke stofjes en bandjes die we uitgezocht hebben. Natuurlijk heb je ook wel eens moeite met het doorhakken van een antal knopen, maar als we elkaars mening vragen, blijkt al snel dat we de juiste keuze hebben gemaakt en we dus gewoon ons gevoel moeten volgen.
Zoals Tanja van ZZIPP altijd zegt. Blijf dicht bij jezelf en volg je gevoel. Ook Tanja had weer erg leuke ruitjes stoffen voor haar geweldige lampenkappen die in de Bambini te bewonderen zijn!

xXx Fiedelientje


4 opmerkingen:

 1. Die tas is superhip!
  Gaaf gemaakt zeg, en wat leuk dat hij straks in de winkel te koop is.

  Liefs,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Claudette,

  Wat een leuke tas weer!! Ik ben ook heel benieuwd naar de tassen die je gaat maken van de stof die je pas hebt gekocht. Wordt ook vast supermooi!

  Groetjes,
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind de tas in deze uitvoering net als de anderen ook helemaal leuk!
  En wat leuk dat ze in een winkel verkocht worden..

  Fijne week, Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen