donderdag 20 oktober 2011

Kiekjes van slab sjaaltjes!Graag wil ik wat leuke kiekjes delen van mijn meisje en Liz die trouwe klantjes zijn van de slabsjaaltjes. Lana draagt ze dagelijks en ik ben verslaafd ;-)Ik heb een gat in mijn hand als het om kinderkleding gaat en ben er dus extra zuinig op. Tevens draagt Lana vaak witte bloesjes met mooie kraagjes.


Met de slabsjaaltjes heeft lana een leuk sjaaltje om dat er tevens zorg voor draagt dat haar kraagjes ook echt wit blijven. Een slok uit haar beker, het eten van een koekje, ik hoef er nu niet meer de hele dag met een slabber achteraan te lopen. Als we naar buiten gaan heeft ze tevens een leuk en heerlijk zacht en warm sjaaltje. Doordat de achterkant afgewerkt is met katoenen fleece en dus niet synthetisch, absorbeert het de warmte ook erg goed. Hierdoor zijn de slabsjaaltjes zowel binnen als buiten en in zomer en winter door te dragen en zelfs geschikt voor de allerkleinste dametjes.


Ze blijven erg mooi in de was en keer op keer te wassen, want Fiedelientje staat voor kwaliteit en zoekt hiervoor constant naar de beste stoffen en fournituren.


De slabsjaaltjes hebben dmv drukkers 4 standen en zijn voor baby, peuter, kleuter...


Tevens komen er zo'n 15 nieuwe speendoekjes in de webshop met splinternieuwe labels en in een nieuw jasje.Binnenkort volgt hier een foto van!1 opmerking: