maandag 26 juli 2010

14 maanden later...

Lana is bijna 14 maandjes en wat gaat het toch weer allemaal hard. De zwangerschap en bevalling lijken nog zo dichtbij, maar ondertussen hebben wij alweer een kleine meid die al wandelend de wereld (en woonkamer) aan het verkennen is. En.... dat gaat haar erg goed af!
Jullie zullen begrijpen dat (hoe leuk het ook is) ik vaak te weinig tijd heb voor Fiedelientje.

De snelheid waarmee sommige collega's vaak weer hun nieuwe artikelen promoten hier op hun Blog, dat is voor mij niet altijd haalbaar. Ik blijf er uiteraard leuke nieuwe artikelen bij ontwerpen en maken en dit dan alles op mijn eigen tempo natuurlijk. Dus als het hier even wat stiller is op mijn Blog, weet dan dat de idee├źn er zijn, maar de tijd even ontbreekt om ze a la minuut uit te werken.

Verder heb ik nog een hele to do lijst af te werken, want zoals sommige mischien wel weten heb ik ook een zwak voor interieustyling en verander dus regelmatig iets in huis. Die veranderingen brengen ook weer veel werk met zich mee, want ik heb nog een hele stapel schildersklusjes liggen. De kamer van onze oudste dochter is nu aan de beurt en gelukkig heb ik nog redelijk de vrije hand. Het wordt een heel naturel kamertje en als hij klaar is, zal ik hier een fotootje laten zien. Tevens komen er nieuwe grote lampenkappen bij (waarover ik verder nog niks ga verklappen) en Nikki krijgt waarschijnlijk het eertse exemplaar op haar kamer. Binnenkort dus meer hierover!


xXx Fiedelientje

2 opmerkingen:

  1. hai, hoe herkenbaar! ;) en sommige bloggen dan ook met de snelheid van licht, ik hou het ook niet bij soms hoor en ik ben ook altijd op sjouw met mijn peuter! het komt vast goed! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo veel te doen en zo weinig tijd! En effe snel werkt dan niet...dat laat mijn klusongeluk duidelijk zien!

    En dan zijn er ook nog kindjes die aandacht nodig hebben, vooral als ze net de wereld lopend gaan ontdekken.

    Take it easy!

    BeantwoordenVerwijderen