vrijdag 25 juni 2010

Kijk hier eens al je wilt lachen!!!
Daar kwam onze oudste laatst mee thuis, had de leerkracht in de klas laten zien. Zelfs thuis hadden we er de grootste lol om. Zet vooral je geluid hard aan! Ha, ha.

woensdag 23 juni 2010

Een tevreden klantje!


Een vriendin van me heeft een tijdje geleden een tasje van Fiedelientje voor haar dochtertje Sofie gekocht. Sofie ging voor de eerste keer naar de peuterspeelzaak en... daar hoorde natuurlijk een hippe tas bij. Sofie is reuze trots op haar tas en kwam hem vandaag even showen. Wat een poppie hè!!!
De tasjes van Fiedelientje zijn voortaan met verstelbare band en zelfs ook te dragen voor mama's als handtas.
Ik heb nog leuke ideeën voor een nieuwe lijn met o.a. nieuwe meiden tasjes en hoop hier binnenkort mee te starten. En... ook maar hopen dat ik mijn ideetjes ook daadwerkelijk uit kan werken.
xXx Fiedelientje

zaterdag 12 juni 2010

Lana als eerste gebruiker en testpannel van het speenkoordje.


Speenkoord goed door de keuring gekomen! Zie foto!!!
Tja, natuurlijk is het eerste exemplaar voor ons fanatiek fiepende dametje.


woensdag 9 juni 2010

nog een paar andere speenkoordjes

Om te beginnen zet ik deze 3 alvast in de webshop. Zaterdag een dagje shoppen in Den Bosch en dan hoop ik nog leuke stofjes tegen komen bij van Hoofs.

dinsdag 8 juni 2010

Binnenkort nieuwe speenkoorden in de webshop!


Tja, ik heb alweer een hele tijd op mijn webshop staan dat er binnenkort speenkoorden komen. Zelfs al met een foto van 1 exemplaar. Door drukte, vakantie en andere prioriteiten is dat allemaal een beetje blijven liggen. Bij nader inzien ben ik ook tot de conclusie gekomen dat ik ze niet persoonlijk genoeg vond. Het moet natuurlijk wel weer een echte eigen uitstraling krijgen. Ik heb nu i.p.v. kant en klaar band als rozetje, zelf met stof een rozetje gemaakt en zo kan ik dus lekker variëren en... ik vind ze nu gewoon leuker en mooier afgewerkt. De eerste is klaar en nu weet ik dus hoe ik het hebben wil, er volgen dus (nu wel echt op korte termijn) meer soorten.
De speenkoorden zijn aan de achterkant afgewerkt met band om ze te verstevigen en de speen wordt bevestigd met een drukkertje. Ideaal dus als een kleine uk steeds de fiepjes met doekje en al uit de wandelwagen gooit (ha, ha, zoals die van ons dus doet)!

Nieuwe tasjes in de ontwerpfase



Vandaag hard aan het werk met het otwerpen van nieuwe tasjes. Dit keer mag het van mij wel lekker truttig en bont zijn, maar ... het moet wel een echte Fiedelientje blijven. Hier alvast een tipje van de sluier met een proefmodelletje. Ik had al zeker een jaar lang leuke plaatjes klaarliggen om er iets mee te doen, maar wist toen nog niet helemaal waar ik ze op ging verwerken. Het uiteindelijke resultaat is voor mij ook nog spannend. Binnekort het vervolg...

resultaat van de partij tasjes voor de winkel.

Zoals ik al eerder had geschreven, hangen nu mijn tasjes in een winkel hier in de buurt.
Hier nog even het resultaat na hard werken aan de 10 tasjes waar ik heel veel uuurtjes in heb zitten. Ze zijn wel platgevouwen voor vervoer, dus staan ze er niet op z'n mooist op.



vrijdag 4 juni 2010

cupcakes


Afgelopen maandag heb ik voor de verjaardag van Lana zelf een taart gebakken. Het was de eerste keer dat ik een taart heb gemaakt met marsepeinen decoratie. Voor het feestje morgen heb ik het wat eenvoudiger gehouden, maar vond dat er wel iets gezelligs op tafel moest komen. Ik heb vandaag dus nog deze cupcakes gemaakt met een marsepeinen bloemetje en blaadje. Natuurlijk weer met veeeeel roze.

Papa's kleine meid!

Tja, deze foto's wil ik jullie niet onthouden. Lana is echt papa's kleine meid! Helemaal moe na haar verjaardag lag ze lekker bij papa te kroelen. En... wat is het toch ook weer een leuke leeftijd. Het zijn soms net kleine clowntjes. Zo heeft ze nogal vaak de neiging om iets in haar mond te steken. Dit kan al een blaadje ofzo zijn dat van buiten komt. Vandeweek hebben we ons dus weer kapot gelachen. Als wij nu vragen "wat heb je in je mondje", dan doet ze haar mond wagenwijd open en zegt dan AAAAA. Geweldig, met nog maar een paar tandjes in haar mond. Het is ook zo'n lekker prulleke!!!



woensdag 2 juni 2010

Lana 1 jaar!!!

Afgelopen maandag is onze jongste dame alweer 1 jaar geworden! Een jaar geleden is als de dag van gisteren. We hebben het deze dag klein gevierd met famillie en doen het zaterdag nog met vrienden dunnetjes over. Lana heeft zich goed vermaakt en genoot van de aandacht. Ook haar eerste chipjes vielen erg in de smaak (links onder). In de ochtend mocht Lana trakteren bij muziek op schoot (links boven). En... tja ik had me dan eindelijk maar eens gewaagd aan een feesttaart (rechts boven).

Dierenrijk Europa langs de deur!

Met pinksteren zijn we naar dierenrijk Europa geweest. Heerlijk als het een mooie zomerse dag is. We hebben weer een abonnement genomen en dat is helemaal super als je maar op een minuutje of 10 op fiestafstand van deze dierentuin woont. Het is leuk om te zien hoe dit park in de loop der jaren gegroeid en begroeid is en niet alleen erg leuk om de dieren te bekijken, maar ook heerlijk op het terras terwijl de oudste twee kids zich vermaken in de speeltuin en bij de geitjes.