donderdag 21 januari 2010


Nieuwe banner voor linkjes naar mijn webshop.

donderdag 14 januari 2010

Nieuwe speendoekjes!





Weer een paar nieuwe speendoekjes in de webshop geplaatst! Het zijn heerlijke zachte knuffeldoekjes voor aan een speen. Achterkant is afgewerkt met velours. Ook de goedkeuring gekregen van mijn kleine meisje.
Kijk voor meer soorten even in mijn webshoppie! http://www.fiedelientje.nl/

woensdag 13 januari 2010

Nieuw! Opbergzakken.

Hippe handgemaakte opbergzak. Ontworpen en gemaakt door Fiedelientje. Zowel binnen- als buitenkant zijn gemaakt van Mexicaans tafelzeil.Voor het opbergen van o.a. pyamaatje, luiers, slabbers, spuugdoekjes enz. Ook handig voor aan de box om b.v. rondslingerende spuugdoekjes en slabbers in te doen. Incl. kledinghanger. www.fiedelientje.nl

Ik had ze een tijdje geleden al gemaakt voor de Kerstmarkt, maar nog niet van gekomen om ze op de webshop te plaatsten. Hier dan eindelijk dus weer wat nieuwe artikelen. Ik ben begonnen met drie soorten, maar er volgen er nog meer. Binnenkort komen ook de memoborden op de webshop. Dat heeft iets langer geduurd, omdat ik er nog niet uit was wat ik als afwerking aan de achterkant zou maken.

donderdag 7 januari 2010


FEEST!!! Fiedelientje bestaat 1 jaar!


dinsdag 5 januari 2010

Mijn oudste dochter!


Even rust!





Na een zeer drukke decembermaand met Sinterklaas, Kerst, 3 verjaardagen binnen ons gezin, kinderfeestje, Kerstmarkt, enz. enz. enz. nu even wat rust en aandacht voor mijn huishouden ....wat natuurlijk ook gewoon door gaat!
Zondag foto's gemaakt van mijn kindjes op het kamertje van Lana (i.v.m. egale achtergrond en mooie lichtinval). Ook een hobby van me!

Binnenkort zijn hier weer mijn nieuwste artikelen te zien, want ik heb nog genoeg ideetjes!